Sanem Bahçekapılı

Sanem Bahçekapılı
Sanem Bahçekapılı... Hem hukuk dünyasında başarılı bir avukat, hem de yıllardır sosyal medyada eğlenceli ve içten içerikleriyle yüzlerimizde kocaman bir tebessüm bırakan sevilen bir içerik üreticisi. Tabii ki, en tatlı unvanlarından biri olan dünya tatlısı oğlu Teo’nun sevgili annesi. Sanem, hayatın her alanında denge kurmayı başaran, enerjisi ve samimiyetiyle çevresindeki herkesi etkileyen özel bir insan.
Sanem’in bizi tercih etmesi ise bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı oldu. Sevgili oğlu Teo’nun baş harfini içeren, ona özel bir parça seçerken, aynı zamanda eşi Fatih Aker baba-oğul bağlarını simgeleyen çok tatlı bir kolye tercih etti. Hem sevgi dolu hem de anlamlı bu seçimlerle, aile bağlarını zarif bir şekilde yansıtan mücevherlerimizle buluşmak gerçekten tarifsiz bir mutluluktu.
Bu eğlenceli ve sımsıcak aileyle ürünlerimizi buluşturmanın bizde yarattığı heyecanı ve keyfi kelimelerle anlatmak zor. Onların hem aile hayatına hem de bireysel hikayelerine küçük de olsa dokunabilmiş olmak, markamız adına unutulmaz bir deneyim oldu. Aile bağlarının ve sevginin en güzel ifadesi olan bu özel parçalarla, Sanem, Fatih ve Teo’nun kalplerine dokunmaktan daha güzel ne olabilir?
Siz de sevdiklerinizle özel bağlarınızı zarif ve anlam dolu mücevherlerle taçlandırmak isterseniz, Sanem’in bu tatlı seçimlerinden ilham alabilirsiniz. Aile, sevgi ve mutluluk... Tüm bunlar Tufanlar Kuyumculuk’un bir parçası olarak hayatınıza dahil olsun. Sanem Bahçekapılının seçtiklerini görmek için tıklayabilirsiniz :)